One Footers, Backflips en Crashes

Na een tijdje op de achtergrond te hebben geleefd, hebben we weer een edit online! Deze keer heb ik vooral met mijn nieuwe lens kunnen spelen, de 8-15mm f4 fisheye van Canon.
Ook heb ik bij een aantal shots gebruik kunnen maken van mijn nieuwe shoulder rig. Over beide ben ik zeer tevreden en beide geven ze geweldige resultaten. De kwaliteit van de fisheye is werkelijk waar uitmuntend. Ontzettend scherpe foto’s en een super fisheye effect. Met het filmen is het opletten geblazen om ervoor te zorgen dat je niet teveel “rotzooi” in beeld hebt. Door het extreme groothoek effect heb je al gauw wat spullen in beeld die je even naast je hebt weg gelegd. Hier dus een edit met one footers, backflips en crashes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *