Nieuwe video’s en apparatuur

DJI Ronin voor stabiele videos
Het is alweer even geleden dat ik bericht heb over mijn activiteiten. Er is veel verandert in de laatste maanden en er is veel leuke apparatuur bij gekomen! In de tussentijd bezit ik over de Panasonic GH4, welke een geweldige camera is. Alles was ik in mijn Canon 6D te kort kwam, heb ik wel in de GH4. Niet alleen een nieuwe camera, ook de accessoires zijn aangevuld. Sinds kort heb ik ook de DJI Ronin, een elektrische camera stabilizer. De Ronin zorgt ervoor dat ik super stabiele opnames kan maken, zonder dat het mij veel moeite kost. Een mooi voorbeeld is de één van de nieuwere videos, die van Tijmen Hendriks op de Schans in Uden. Gefilmd met de GH4 in 4K en met de DJI Ronin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *