Bruiloft Stan en Joyce

Een tijdje terug heb ik de kan gekregen om mijn eerste bruiloft van voor tot eind vast te mogen leggen. Ik heb daarvoor kennis mogen maken met Stan en Joyce, twee super gezellige mensen waarmee ik een geweldige dag heb beleefd. De dag begon uiteraard met het aankleden van de bruid en bruidegom. Vervolgens het maken van de foto’s (die overigens zijn gemaakt door Flexmi ofwel top fotograaf Sander van Mierlo). Na de ceremonie is er heerlijk gegeten, waarna het natuurlijk tijd is voor een feestje. Een gave openingsdans op een niet zo typisch nummer was de start van een geweldige avond. Deze bruiloft was de eerste bruiloft die ik van voor tot eind heb mogen vastleggen. Het was dus niet alleen voor het bruidspaar een spannende dag, maar voor mij net zo goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *