Aftermovie FC Uden presentatiedag 2013

Het is alweer bijna een maand geleden dat ik heb gevlogen op de FC Uden presentatiedag, maar kort geleden is hier de montage van uitgebracht door FC Uden. Ik heb die dag gevlogen met mijn DJI Phantom waar mijn GoPro Hero 3 aan hing. Het waaide ontzettend hard en er moest in zekere zin goed gestabiliseerd worden in post production, maar het resultaat is goed gelukt. Ook zal het nog maar een aantal dagen duren voordat ik de Zenmuse H3-2D gymbal onder mijn Phantom kan hangen. De Zenmuse zorgt ervoor dat de bewegingen van de quadcopter tegen gegaan worden waardoor je beelden recht en stabiel blijven. Dat dus binnenkort, bekijk eerst de aftermovie van FC Uden presentatiedag 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *